Spis - Mer detaljer gällande Spisar
Spis i Kristinehamn

Spis i Kristinehamn

Det finns totalt 4 företag där ni kan köpa er spis i Kristinehamn där flera av dessa företag har lång erfarenhet av spisar & ugnar. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra affär i Kristinehamn om ni är ute efter en annorlunda spis och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken spis som är bäst och vilken affär som säljer spisar som är bra. Information och betyg om de som arbetar med spisar i Kristinehamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder spisar i Kristinehamn kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Värmland på nätet beträffande pris och vilken typ av spisar de lagerför. Innan du ringer till en spisleverantör bör du ha en idé om vilken spis ni behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj som t.ex. induktionsspis eller vedspis. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag tillverkar eller säljer spisar.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på spisar och ugnar i Kristinehamn genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag som säljer spis i Kristinehamn

Bjurtjärns Kakelugnar

Käxsundet 3

681 91 Kristinehamn

0550-302 30

Gårdfeldts Kyl AB

Järnvägsgatan 9

681 30 Kristinehamn

0550-387 00

Elkedjan Elmodul i Kristinehamn AB

Stationsgatan 6

681 30 Kristinehamn

0550-157 35

Vitvarutjänst

Första Industrigatan 9

681 30 Kristinehamn

0550-143 65