Spis - Mer detaljer gällande Spisar
Spis i Katrineholm

Spis i Katrineholm

Det finns totalt 4 företag där ni kan köpa er spis i Katrineholm där flera av dessa företag har lång erfarenhet av spisar & ugnar. Det händer att det är svårt att hitta någon riktigt bra affär i Katrineholm om ni är ute efter en annorlunda spis och dessutom kan priserna variera mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken spis som är bäst och vilken affär som säljer spisar som är bra. Information och betyg om de som arbetar med spisar i Katrineholm kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder spisar i Katrineholm kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Södermanland på nätet beträffande pris och vilken typ av spisar de lagerför. Innan du ringer till en spisleverantör bör du ha en idé om vilken spis ni behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj som t.ex. induktionsspis eller vedspis. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag tillverkar eller säljer spisar.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på spisar och ugnar i Katrineholm genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla företag som säljer spis i Katrineholm

Eldabutiken & Kakelpalatzet

Videvägen 2

641 49 Katrineholm

0150-517 40

Elkedjan Elektrotjänst i Katrineholm AB

Fredsgatan 9

641 30 Katrineholm

0150-130 30

El-Giganten

Österleden 6

641 49 Katrineholm

0771-11 51 15

Södermans Mur, Puts & Kakel AB

Industrigatan 1

641 34 Katrineholm

0150-788 66